Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ''ΚΛΗΔΟΝΑ 2017'' ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-Ν. ΚΟΡΔΕΛΙΟΥΦωτ. Νίκος Αλβανούδης

Φωτ. Νίκος Αλβανούδης
Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας, με χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση του Συλλόγου Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθερίου – Ν. Κορδελιού
«Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ»...και συμμετείχε στην κεντρική εκδήλωση «ΚΛΗΔΟΝΑΣ 2017».
Μια εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθερίου – Ν. Κορδελιού για 22η χρονιά, από το έτος ιδρύσεως του, σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου και την ΔΗ.Κ.Ε.Κ.Ε..


Φωτ. Νίκος Αλβανούδης
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017, στο πάρκο ΣΜΥΡΝΗΣ ( επί των οδών Φ. Φλώρου και Σιατίστης, δίπλα στο γήπεδο του Οδυσσέα) με ώρα έναρξης 20:00μ.μ.
Αρχικά και στις 19:30 μ.μ. η εκδήλωση ξεκίνησε από τον χώρο του Συλλόγου, με την παρέλαση από όλα τα χορευτικά και μουσικά τμήματα των Συλλόγων που έλαβαν μέρος.
Στη συνέχεια οι ανύπανδρες κοπέλες έφεραν το «αμίλητο νερό» από το πηγάδι και έριξε η καθεμία το δικό της ριζικάρι (αντικείμενα όπως π.χ. κόσμημα, κλειδί, μήλο…). Ακολούθησε το άναμμα της φωτιάς από τους νέους και το κάψιμο των πρωτομαγιάτικων στεφανιών… Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των χορευτικών τμημάτων των Πολιτιστικών Συλλόγων που συμμετείχαν.
Στην εκδήλωση εμφανίστηκε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, υπό την καθοδήγηση των χοροδιδασκάλων Γιάννας Πριόνα και Γιώργου Ρέμπα.
Το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, συνοδευόμενο από μέλη του Δ.Σ και τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Α. Μπογιατζή, χόρεψε παραδοσιακούς Μικρασιάτικους χορούς κερδίζοντας για άλλη μια φορά τον θαυμασμό και το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.
Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας συγχαίρει και ευχαριστεί ολόθερμα τον Σύλλογο Σμυρναίων Μικρασιατών Ελευθερίου – Ν. Κορδελιού
«Η ΑΓΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ», για την άψογα οργανωμένη εκδήλωση της αναβίωσης του Κλήδονα.
Επίσης ευχαριστούμε πολύ για το κάλεσμα και την συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου μας, για το αναμνηστικό που μας προσέφερε και γενικά για την όμορφη φιλοξενία.
Ευχόμαστε πάντα επιτυχία στις δράσεις τους. 
Για το φωτογραφικό υλικό καθώς και το βίντεο το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε στo ακόλουθο link (Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ στον ''ΚΛΗΔΟΝΑ 2017'' Σμυρναίων Μικρασιατών 25-6-17 ), ευχαριστούμε θερμά τον κ. Αλβανούδη Νίκο.

Φωτ. Νίκος Αλβανούδης       

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Σας γνωστοποιούμε ότι οι αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν επιτυχώς στο Πνευματικό Κέντρο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, ανέδειξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Η συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία ήταν ικανοποιητικά καλή. Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε σώμα και ορίστηκαν τα μέλη του στις αντίστοιχες θέσεις ως εξής:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ:
Πρόεδρος: Μπογιατζής Αναστάσιος του Νικολάου
Αντιπρόεδρος Α΄: Πλετσκοπούλου Περιστέρα του Σταύρου
Αντιπρόεδρος Β΄: Σεφεριάδου Όλγα του Γεωργίου
Γενική Γραμματέας: Χατζηκωνσταντίνου Βαλεντίνα του Παύλου
Ταμίας: Τσουπλή-Βασιαλειάδου Αναστασία του Τριάδος
Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Σπυριδοπούλου Θεοδώρα του Δαμιανού
Έφορος χορευτικών και χορωδίας: Πετρίδου Χριστίνα του Αναστασίου
Έφορος Μουσείου και Βιβλιοθήκης: Γελαστοπούλου Ελένη του Αλεξάνδρου
Έφορος Κτηρίου: Τσιγκαρόπουλος Ευάγγελος του Δημητρίου
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
Πρόεδρος: Φωκαΐδης Προκό…

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ σας καλεί στον ετήσιο χορό του, που διοργανώνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 20:30 μ.μ. στην αίθουσα «ΠΙΕΡΙΔΑ» στην επαρχ. Οδό Κατερίνης- Νέας Εφέσου.
Το Μουσικό σχήμα που επιλέξαμε, θα μας κρατήσει συντροφιά με Μικρασιάτικους σκοπούς, αλλά και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.
Μαζί μας θα είναι η Βιβή Βαουτσελά...και θα την συνοδεύσουν οι μουσικοί:
Δημήτρης Θεοδωράκης-βιολί
Βαγγέλης Πασχαλίδης-σαντούρι
Βασίλης Κασούρας-τραγούδι,λαούτο,ούτι

Σας Περιμένουμε!

ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΧΟΡΩΔΙΑΣ

Αγαπητά μέλη και φίλοι του Συλλόγου μας...
Με ιδιαίτερη χαρά και διάθεση, σας ανακοινώνουμε ότι ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας, ξεκινά και πάλι τις δραστηριότητές του, με την ίδια αγάπη και το ίδιο μεράκι για την παράδοση.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στις 6:00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, όπου θα τελεσθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός.
Ελάτε να μας γνωρίσετε και να ενημερωθείτε για το νέο πρόγραμμα των δραστηριοτήτων του Συλλόγου μας.
Την εκδήλωση θα «ντύσει» με παραδοσιακά μικρασιάτικα τραγούδια, η χορωδία του Συλλόγου.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν οι ετήσιες εγγραφές στις δραστηριότητες μας.
Επίσης, τα μαθήματα χορού ξεκινούν για το παιδικό τμήμα το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και στις 11 το πρωί.
Για το τμήμα ενηλίκων τα μαθήματα θα αρχίσουν την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στις 7 το απόγευμα ενω οι πρόβες του τμήματος της χορωδίας ξεκινούν την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 στις 5:30 το απόγευμα
Καλό Ξεκίνημα σε όλους!!!