Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, καλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και τους παρακαλεί να στηρίξουν με την παρουσία τους, την "ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ "για τον μικρό Θοδωρή.

Η "ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ & ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ " θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015 και ώρα 21:00μ.μ. στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου.
Οργανωτής της... 

εκδήλωσης αυτής είναι: Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού & Νηπιαγωγείου Νέας Εφέσου, υπό την αιγίδα του Μητροπολίτη Κατερίνης - Κίτρους & Πλαταμώνα, κ.κ. Γεωργίου, της Περιφ. Ενότητας Πιερίας, του Δήμου Δίου-Ολύμπου, & της Ορχήστρας του Κέντρου Γραμμάτων & Τεχνών Νέων Δίου.
Σολίστ ο γνωστός και καταξιωμένος καλλιτέχνης Γεράσιμος Ανδρεάτος που έρχεται για την εκδήλωση αυτή αφιλοκερδώς. Επίσης γνωστοί ντόπιοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην ορχήστρα Νέων Δίου. Την Διεύθυνση της ορχήστρας έχει ο μαέστρος κ. Νίκος Πατρής.
Τιμή Εισιτηρίου 5,00€..!!! Για Παιδιά Δωρεάν.....


Από το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ σας καλεί στον ετήσιο χορό του, που διοργανώνει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 20:30 μ.μ. στην αίθουσα «ΠΙΕΡΙΔΑ» στην επαρχ. Οδό Κατερίνης- Νέας Εφέσου. Το Μουσικό σχήμα που επιλέξαμε, θα μας κρατήσει συντροφιά με Μικρασιάτικους σκοπούς, αλλά και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Σας Περιμένουμε!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Σας γνωστοποιούμε ότι οι αρχαιρεσίες που διεξήχθησαν επιτυχώς στο Πνευματικό Κέντρο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ, την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, ανέδειξαν νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Η συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία ήταν ικανοποιητικά καλή. Το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε σώμα και ορίστηκαν τα μέλη του στις αντίστοιχες θέσεις ως εξής: ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Πρόεδρος: Μπογιατζής Αναστάσιος του Νικολάου Αντιπρόεδρος Α΄: Πλετσκοπούλου Περιστέρα του Σταύρου Αντιπρόεδρος Β΄: Σεφεριάδου Όλγα του Γεωργίου Γενική Γραμματέας: Χατζηκωνσταντίνου Βαλεντίνα του Παύλου Ταμίας: Τσουπλή-Βασιαλειάδου Αναστασία του Τριάδος Έφορος Δημοσίων Σχέσεων: Σπυριδοπούλου Θεοδώρα του Δαμιανού Έφορος χορευτικών και χορωδίας: Πετρίδου Χριστίνα του Αναστασίου Έφορος Μουσείου και Βιβλιοθήκης: Γελαστοπούλου Ελένη του Αλεξάνδρου Έφορος Κτηρίου: Τσιγκαρόπουλος Ευάγγελος του Δημητρίου ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Πρόεδρος: Φ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΗΝ 2Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ  ΣΤΗΝ 2Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ 2018 ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ   Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας, συνεχίζοντας τις πολιτισμικές δράσεις του, έχει την χαρά της διοργάνωσης της 2ης Ετήσιας Πανελλήνιας Συνάντησης Μικρασιατικών Συλλόγων του 2018 στην Κατερίνη. Για το λόγο αυτό προετοιμάζει μια σειρά εκδηλώσεων. Είναι μεγάλη τιμή και ευλογία για το Σύλλογο μας, να διοργανώνει τις συγκεκριμένες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου 2018. Μια μεγάλη γιορτή… μια ευκαιρία γνωριμίας...μια μεγάλη ευκαιρία συνάντησης… μια ευκαιρία προβολής την παράδοσης, των χορών και των τραγουδιών των Μικρασιατών… Μια ευκαιρία να ξαναζωντανέψουν μνήμες από τις αξέχαστες πατρίδες. Η Κατερίνη έτοιμη να πλημμυρίσει από χρώμα και ήχους Μικρασιάτικους. Στα πλαίσια αυτής της μεγάλης γιορτής, στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων, στηριζόμαστε στην αμέριστη συμπαράσταση των Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής μας, αλλά και όσ